• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Acer Veriton ES2735G Intel® 9ste generatie Core™ i3 i3-9100 4 GB DDR4-SDRAM 128 GB SSD Zwart Desktop PC

Desktop computers
€ 447.20447.20
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.06
lees meer
Acer Veriton ES2735G Intel® 9ste generatie Core™ i3 i3-9100 4 GB DDR4-SDRAM 128 GB SSD Zwart Desktop PC
unknown

Geen vertraging of bevriezing bij grote spreadsheets of bij meerdere geopende presentaties of bij het bewerken van grote foto's Met de betere prestaties en het lagere energieverbruik van het DDR4-2666-MHz-geheugen en de SATA SSD heb je sneller toegang tot bestanden en het besturingssysteem.

Genoeg poorten voor al je apparaten
Vergroot de functionaliteit dankzij verschillende poorten waarop bijna elk randapparaat kan worden aangesloten. Dankzij de zes USB-poorten aan de voor- en achterkant, een standaard VGA-poort, een moderne HDMI-poort en een Gigabit LAN Ethernet-poort is het apparaat bruikbaar voor allerlei kantooromgevingen.

Beveiliging op zakelijk niveau
De Trusted Platform Module biedt effectieve beveiliging voor elk bedrijf dat veiligheid serieus neemt. Trusted Platform Module (TPM) 2.01 slaat verificatiewachtwoorden, certificaten en coderingssleutels veilig op deze geïntegreerde chip op. Acer ProShield, een behuizingsslot en een opening voor een Kensington-slot zorgen voor extra beveiliging.

Eenvoudig fleet management
Twee speciale toepassingen helpen IT-managers om eenvoudiger info over de computers die onder hun controle vallen te beheren en verzamelen. Acer Office Manager is een endpoint management-oplossing die wordt gebruikt om beveiligingsbeleid te implementeren, IT-assets te monitoren en onderhoudstaken in te plannen via één eenvoudige toepassing, en Acer Control Center (ACTC) is een tool voor diagnoses op afstand.

Hogere draadloze snelheden
In draadloze kantoren zijn computers met toegang tot snelle WiFi zeer belangrijk. De geïntegreerde draadloze 802.11ac-module kan vloeiender streamen en tot vijf keer sneller downloaden dan 802.11n.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box