• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

HP Elite 6300 Desktop (Refurbished) - Intel Core i5 - 4GB - Windows 10

Desktop computers
€ 199.99199.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.012
lees meer
HP Elite 6300 Desktop (Refurbished) - Intel Core i5 - 4GB - Windows 10
unknown



De HP Elite 6300 is een HP desktop met goede specificaties Deze HP is volledig up-to-date met Windows 10 goed bruikbaar voor het intensievere dagelijks gebruik. Startklaar met Windows 10. Samengevat: Een Desktop die er als nieuw uitziet en voor een scherpe prijs zeer goede prestaties levert.

Green Choice Refurb:
Een Green Choice Refurb product is net zo goed als een nieuw product. Je kunt er dus nog jarenlang plezier van hebben. Een Green Choice Refurb desktop ziet er zo goed als nieuw uit en is ook net zo snel als een gemiddelde nieuwe desktop. Je hoeft dus geen enkele concessie te doen. Startklaar met de nieuwste software incl. de laatste updates én ook nog eens heel goed voor het milieu.

Een Green Choice Refurb product is op duurzame wijze refurbished. Geïnstalleerd en getest met duurzame energie én verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. Deze is volledig recyclebaar en door het gebruik van een speciale folie is er geen extra verpakkingsmateriaal nodig. De doos kan direct bij het oud papier en is voorzien van het Resy en FSC keurmerk.

Goed om te weten:
✔ Deze Desktop heeft een krachtige Core i5 CPU
✔ Deze desktop is bruikbaar voor multi-media gebruik.
✔ Green Choice Refurb: De beste kwaliteit refurbished.
✔ USB3.0 en Displayport
✔ Up-to-date Windows 10

in winkelwagen
populair products / recent viewed box