• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

HP Pavilion 570-p050nd - Desktop

Desktop computers
€ 1.499.001,499.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.011
lees meer
HP Pavilion 570-p050nd - Desktop
unknown

De krachtige Intel Core i7 CPU zorgt ervoor dat taken snel worden uitgevoerd, waardoor de desktop bruikbaar is voor het werken met zwaardere toepassingen Door de combinate van de SSD- en harde schijf start je desktop snel op en beschik je over een ruime opslaggrootte. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze desktop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. De 1000 GB harde schijf biedt ruimte voor gemiddeld 200.000 foto's of 400 uur videomateriaal. Dankzij de SSD en CPU start de desktop binnen 10 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf.

Wat maakt deze desktop bijzonder?


Met de NVIDIA GeForce GTX 1050 met 2 GB videogeheugen kun je de meest recente games op medium grafische beeldinstellingen spelen, waardoor details goed worden weergegeven.

Onze specialist adviseert deze desktop voor:
Vink Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.
Vink Foto- en videobewerking: de CPU en videokaart bieden voldoende snelheid.

Ook goed te gebruiken voor:
Vink Dagelijks gebruik: deze desktop is bruikbaar voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Vink Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*

Deze desktop wordt niet aanbevolen voor:
Minpunten Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. Op zoek naar een desktop voor het spelen van games? Bekijk nu ons desktop assortiment voor het type gebruik 'Gaming'? Dat vind je aan de linkerzijde als je de lijst met meerdere desktops bekijkt.

* Microsoft Office (Word, Excel & Powerpoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!"

Goed om te weten


- Deze desktop beschikt over een Qwerty keyboard.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box