• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Lenovo IdeaCentre 510 Intel® 9ste generatie Core™ i7 i7-9700 16 GB DDR4-SDRAM 1512 GB HDD+SSD Zwart, Zilver Toren PC

Desktop computers
€ 1.179.001,179.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.013
lees meer
Lenovo IdeaCentre 510 Intel® 9ste generatie Core™ i7 i7-9700 16 GB DDR4-SDRAM 1512 GB HDD+SSD Zwart, Zilver Toren PC
unknown

Maar laat de aanblik je niet misleiden: deze thuiscomputer heeft de kracht in huis om je snel door je werk heen te helpen, wat je ook van plan bent Met de Intel® Core™ i7 Processor van de 8e generatie presteer je tot wel 40 procent meer*. Of je nu video in 4K streamt, meerdere programma's tegelijk uitvoert of video bewerkt, de Ideacentre 510 laat je moeiteloos multitasken.

* De software en workloads die gebruikt worden bij de prestatietests zijn mogelijk geoptimaliseerd voor prestaties op Intel-microCPUs. Prestatietests worden gemeten met gebruik van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en features. Elke aanpassing van een van de bovenstaande factoren kan leiden tot afwijkende resultaten.

Je kunt altijd krijgen wat je wilt.
Kies de beste opslagoptie voor jou, zodat je hebt wat je wilt zonder te betalen voor features die je niet nodig hebt. Selecteer tot 2 TB SATA HDD, met ruimte voor duizenden video's, foto's en bestanden. Of kies een PCIe SSD met tot 512 GB of een SATA SSD met 128 GB, voor kortere opstarttijden met ook nog eens snellere gegevensoverdracht.

Zet een tandje bij
De Ideacentre 510-desktopcomputer biedt keuze uit vele krachtige grafische opties, zoals tot NVIDIA GTX050Ti.* Discrete grafische kaarten werken in combinatie met het geheugen om je alledaagse werk beter te laten verlopen. Of je nu gamet of het rustig aan doet en video's streamt, je geniet van levendig beeld met stralende kleuren, zo intens dat je bijna denkt dat het echt voor je neus staat. En je kunt ook nog eens vaarwel zeggen tegen haperingen en tearing op je beeldscherm.

* Let op: niet alle opties zijn beschikbaar in alle regio's.

Voldoende poorten
Je beeldscherm, keyboard, externe vaste schijf en favoriete luidsprekers hoeven niet met elkaar te concurreren om de beschikbare poorten van de Ideacentre 510. Deze machine biedt veel aansluitmogelijkheden om eenvoudig je media te uploaden, over te zetten, weer te geven en af te spelen.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box