• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

HP EliteDesk 800 G1 i5 (Refurbished) - Desktop - 4GB - 500GB HDD - Windows 10

Desktop computers
€ 249.95249.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.011
lees meer
HP EliteDesk 800 G1 i5 (Refurbished) - Desktop - 4GB - 500GB HDD - Windows 10
unknownDe HP EliteDesk 800 G1 i5 is een compacte HP desktop met high-end specificaties Deze HP is volledig up-to-date met Windows 10 en heeft een 500GB HDD. Ook connectoren zoals USB3.0 en Displayport ontbreken niet. Samengevat: Een Desktop die er goed uitziet en ook nog eens fantastische prestaties levert.

Green Choice Refurb:
Een Green Choice Refurb product is net zo goed als een nieuw product. Je kunt er dus nog jarenlang plezier van hebben. Een Green Choice Refurb desktop ziet er zo goed als nieuw uit en is ook net zo snel als een gemiddelde nieuwe desktop. Je hoeft dus geen enkele concessie te doen. Startklaar met de nieuwste software incl. de laatste updates én ook nog eens heel goed voor het milieu.

Een Green Choice Refurb product is op duurzame wijze refurbished. Geïnstalleerd en getest met duurzame energie én verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. Deze is volledig recyclebaar en door het gebruik van een speciale folie is er geen extra verpakkingsmateriaal nodig. De doos kan direct bij het oud papier en is voorzien van het Resy en FSC keurmerk.

Goed om te weten:
✔ Deze Desktop heeft een i5 Quad-Core CPU
✔ Deze desktop is bruikbaar voor professioneel gebruik.
✔ Green Choice Refurb: De beste kwaliteit refurbished.
✔ Up-to-date Windows 10

in winkelwagen
populair products / recent viewed box